FORUM - Testat in Romania

Servici => Servici => Medicale => Topic started by: dorel_puchianu on September 28, 2013, 10:39:17 AM

Title: Dr. stomatolog bun în Oradea
Post by: dorel_puchianu on September 28, 2013, 10:39:17 AM
Pe parcursul vieţii, că vrem că nu vrem, facem cunoştinţă cu mulţi medici insa cel mai des suntem nevoiti mergem la cabinetul stomatologic. Dr. stomatolog este unul dintre cei mai importanţi medici. De ce? Pentru că dantura în general ascunde cele mai multe bacterii, iar de la dinţi pornesc mai multe probleme. Cel puţin asta este o părere personală, pe care am testat-o pe parcursul vieţii.

Revenind la medicul stomatolog, primul meu medic stomatolog a fost un "măcelar", adică folosea anestezicul doar în cazuri de necesitate maximă. Când mergeam la medicul stomatolog, mă pregăteam sufleteşte să-mi fac de fiecare dată prieten scaunul stomatologic pe care îl strângeam cu toată forţa când stomatologul lua freza şi îmi găurea "cu sete" o măsea. Durerea era de neînchipuit, dar uite că rezistam cu stoicism, şi ulterior scăpam de carii şi de alte necazuri cu dinţii.

Dar, de câțiva ani, mi-am schimbat medicul stomatolog şi acum merg la cabinetul Doamnei Dr. Stomatolog Simona Rus. La ea viaţa mea în cabinetul stomatologic s-a schimbat complet, foloseşte anestezic de câte ori este nevoie cât şi la cerere, şi nici nu simt când lucrează la un dinte. Este mult mai atentă, iar dacă are unele dubii, radiografia este următorul pas pentru a descoperi "misterul" din cavitatea bucală a pacientului. O recomand cu încredere si o puteţi  găsi în Oradea la numărul de telefon 0749 092 815. Cabinetul se afla pe str. Sf. Apostol Andrei nr. 38.