FORUM - Testat in Romania

Bine ai venit pe forumul Testat in Romania (testatinromania.ro) => Stiri => Topic started by: dorel_puchianu on August 03, 2016, 08:45:20 PM

Title: Primul magazin La Maison du Savon de Marseille din România
Post by: dorel_puchianu on August 03, 2016, 08:45:20 PM
La Maison du Savon de Marseille este unul dintre liderii tradiționali de piață la nivel mondial, în domeniul cosmeticelor naturale autentice și îngrijirii zilnice. Celebrul săpun de Marsilia, precum și game diverse de produse de îngrijire zilnică pe bază de lapte de măgăriță bio, fruct de cactus, lavandă ori ulei de măsline pot fi cumpărate acum și în România, din primul magazin al brandului deschis la Cluj-Napoca.
În prezent, pe lângă numeroasele magazine existente în Paris și în restul Frantei, marca este prezentă și în Italia, Spania, Belgia, Anglia, Oslo, Tokyo, Taipei, Hong Kong, Bangkok.

În 2014 La Maison du Savon de Marseille a deschis prima retea de francize în Italia și gratie dezvoltării sale rapide din ultimii ani, produsele sunt acum în peste 500 de farmacii și magazine naturiste din toată lumea.

Brandul a decis anul acesta deschiderea primului său magazin din România la Cluj-Napoca, pe str. Baba Novac nr. 17 .

O altă noutate absolută pe piața cosmeticelor din România este și faptul că La Maison du Savon de Marseille va oferi anul acesta, printr-un concurs de proiecte, trei francize gratuite, în alte 3 mari orașe din România.

Sursa: comunicatedepresa.ro