FORUM - Testat in Romania

Programe / software => Programe => Pentru Windows => Topic started by: Jonathan Blackheart on June 14, 2015, 08:14:05 AM

Title: MPlayer si fisierele prea mari
Post by: Jonathan Blackheart on June 14, 2015, 08:14:05 AM
Folosesc de cind mi-am cumparat primul PC - adica din aprilie 2005 - programul MPlayer pentru vizionatul filmelor si singura problema pe care am avut-o din 2010 incoace a fost faptul ca nu pot da in fata sau in spate in timpul filmului la fisierele de peste 2 GB - de exemplu mai nou-aparutele BluRay-ripuri - care sint facute cu kilobitraj de vreo 2000 kb/sec la video, asadar un asemenea film care mai si depaseste ca durata 2 ore trece linistit de 2 GB marime. Dar MPlayer-ul meu nu poate "cauta" prin nici un film care depaseste 2 GB. Exista vreo modalitate, se poate schimba vreo setare de-a lui - in afara de cele "oficiale" - ca sa il fac sa mearga cum trebuie si in cazul fisierelor mai mari de 2 GB?

Folosesc vechiul MPlayer versiunea 0.17.0b, al carui kit de instalare ocupa 3,4 MB iar programul instalat ocupa 5 MB. In ciuda marimii foarte mici, e un player mai mult decit excelent, altfel nu l-as fi schimbat dupa atitia ani. Pe cit e de mic, pe atit e de performant, de bug-free si de fiabil.

Mentionez ca VLC Media Player, de exemplu, poate cauta fara probleme prin fisiere mai mari de 2 GB, chiar daca am tot o versiune mai veche.