automat piese

Tableta Krüger&Matz Eagle 801 – ideală pentru jocuri, email-uri, lecturi și filme!

Tabletele reprezintă un teritoriu complet nou pentru mine. Nu am testat până acum o tabletă, deoarece smartphone-ul și laptop-ul îmi sunt suficiente pentru a efectua toate activitățile zilnice – dar am fost subiectiv! Cu o tabletă poți să trimiți mai ușor un email din pat, poți să te uiți la un film mai bine ca și pe smartphone, poți să te joci, iar aici jocurile sunt la o altă dimensiune etc.

Tableta Krüger&Matz Eagle 801 este una accesibilă financiar (549 lei cu TVA) și reprezintă o alternativă solidă pentru cei care nu își mai pot utiliza smartphone-ul din diverse motive, iar bugetul lor este limitat. Dar înainte de toate haideți să privim cu ce este înzestrată tableta din punct de vedere hardware și după aceea să vedeți testele pe care le-am efectuat.

tableta_5

Caracteristici pe scurt Krüger&Matz Eagle 801

Tableta utilizează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop – care îmi place mai mult decât versiunea anterioară, are un ecran IPS cu rezoluția de 1280×800 pixeli, procesorul este un Intel Atom Z3735G tactat la 1,8 GHz, memoria RAM este de 1 GB, iar spațiul de stocare are 16 GB. Ca și conectivitate, avemparte de 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Nu lipsește nici GPS-ul, iar ca și senzori dispunem de giroscop și compas. Bateria are o capacitate de 4000 mAh. În plus, tableta se poate conecta la un monitor sau TV prin intermediul portului HDMI!

Totodată ea dispune de o folie preaplicată, fapt pe care îl apreciez mult! Procedând astfel, polonezii de la Krüger&Matz ne scutesc de costuri suplimentare și ne protejează tableta încă din fașă!

Tableta Krüger & Matz Eagle 801

Ce teste am efectuat, și rezultatele lor

Mi-am instalat o parte din jocurile care le am pe smartphone și pe tabletă. Ei bine, este o altă viață atunci când ai la dispoziție o diagonală de 20 cm, fiindcă totul are o altă dimensiune! Chiar e mult mai ușor să joci Candy Crush Saga. Admit că acest joc îmi place foarte mult, eu am ajuns la nivelul 101.

Filmele de pe YouTube se văd limpede, iar rezoluția maximă la care mi-a permis tableta să le vizionez a fost de 720p. Am privit și un videoclip 4K, iar calitatea imaginii a fost excepțională!

Sunetul este asemănător cu cel provenit de la un smartphone de ultimă generație, asta înseamnă că dacă deținem o tabletă sau un smartphone, nu mai avem nevoie de un aparat de radio. Pentru că pe Internet putem asculta live orice post de radio.

Ecranul tactil al tabletei are o sensibilitate adecvată, luminozitatea este foarte bună, iar ecranul se rotește virtual la 360 de grade, adică după cum rotim tableta așa se învârte și el!

Pentru copilul meu, tableta este excelentă pentru că el o ține la o distanță normală față de ochi. Prin comparație, smartphone-ul îl utilizează foarte aproape de ochi, la cca. 20 cm, ceea ce nu e bine! Așadar, trecerea de la smartphone la tabletă o găsesc a fi mai sănătoasă!

tableta_2

Cititul email-urilor este evident mult mai confortabil decât pe smartphone, deoarece un ecran mai mare aduce din start un plus de confort!

Camera Foto teste

Camera principală are 2 MP, și mai jos găsiți pozele pe care le-am făcut într-o zi ploioasă.

Tastatul este mai comod decât pe smartphone, asta e evident, însă aveți nevoie de cca. 4-5 zile ca să vă obișnuiți cu tastatul pe tabletă, desigur, acesta din urmă este o regulă general valabilă atunci când treceți de la smartphone la tabletă.

Cât curent consumă tableta Krüger&Matz Eagle 801?

Ei bine, dacă nu o lăsăm doar să se încarce (cu ecranul stins) tableta consumă 10,5 Wați, însă dacă o încărcăm în timp ce lucrăm pe ea, atunci consumul crește la exact 12 Wați. Ca să vă dați seama mai ușor, prin comparație, un laptop Asus X540S de 15 inci – consumă aproape 30 Wați. Oricum, consumul maxim de 12 Wati al tabletei este unul infim, această tabletă putând fi alimentată cu ușurință de la un sistem cu panouri solare de dimensiuni mici!

consum curent electric tableta

Verdict final pentru Krüger&Matz Eagle 801

Tableta are multiple utilități și beneficii, cel pe care-l apreciez cel mai mult fiind constatarea faptului că băiețelul meu se joacă mult mai ușor pe tabletă decât pe smartphone. Iar dacă dorești să-i aduci o bucurie copilului tău, tableta Krüger&Matz Eagle 801 – ce are accesibilul preț de numai 549 lei – garantat îi va place mult mai mult ca și smartphone-ul. În ceea ce privește munca de teren, agenții de vânzări pot folosi tableta pentru a prelua comenzi și pentru a vorbi la telefon, deci practic această tableta împușcă doi iepuri dintr-un foc. E foarte utilă și în bucătărie, doamnele pot căuta rețete pe Internet și le pot citi mult mai ușor de pe tabletă decât de pe smartphone sau laptop, iar ulterior le pot pune imediat în practică!

Ca și concluzie, Eagle 801 este o tabletă accesibilă, ideală pentru jocuri, filme, scris email-uri și citit text. Iar motto-ul ei este molipsitor: “It’s your life, just take it”.

Detalii tehnice:

Ecran: 8 inci sau 20 cm, rezoluție 1280×800 pixeli, IPS
Procesor: cu 4 nuclee 1,33 GHz (maxim 1,83 GHz) Intel Atom Z3735G
Memorie RAM: 1 GB DDR3
Memorie internă: 16 GB
Sistem de operare: Android 5.0
Cameră selfie: 0,3 MP / principală 2 MP
Porturi: I/O slot SIM, micro SD, micro USB cu adaptor USB normal, micro HDMI, jack 3,5 mm
G-Sensor: Da
GPS: Da
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Modem: 3G
Bluetooth: 4.0
Capacitate baterie: 4000 mAh.

Distribuitor/importator România:

Lechpol Electronic S.R.L.
Calea Sântandrei 64B
Oradea – BIHOR
Telefon: 0359 453700
Email: office@lechpol[.]ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 5 = 1